P14 (2010), P14 Ykkönen

KajHa - Ajax YJ   0 - 4

Kajaani, Lehtikangas TN

Otteluraportti: P14 Ykkönen - Kajaanin Haka vs. Ajax

Kajaanin Haka ja Ajax kohtasivat aurinkoisessa säässä P14 Ykkösen ottelussa. Ottelu tarjosi jännittävää jalkapalloa, mutta lopulta Ajax osoitti vahvuutensa päihittäen vastustajansa 0–4.

Ottelu käynnistyi tasaisissa merkeissä, kun molemmat joukkueet pyrkivät ottamaan hallinnan pelistä. Kajaanin Hakan ja Ajaxin välillä nähtiin tiukkoja taisteluita keskikentällä, eikä suuria maalipaikkoja syntynyt heti.

21 minuutilla ottelun luonne muuttui, kun Ajax iski ensimmäisen maalinsa. Eino Nissilä pääsi viimeistelemään Ajaxin johtomaalin.

Toisen puoliajan alkaessa Ajax jatkoi painostustaan ja pyrki lisäämään johtoaan. Kajaanin Hakan puolustus teki kovasti töitä pitääkseen Ajaxin hyökkäykset kurissa.

43 minuutilla Pekko Aho onnistui laukomaan pallon verkkoon, jolloin Ajax siirtyi 0–2-johtoon.

58 minuutilla Touko Tuohimaa lisäsi Ajaxin johdon 0–3:een maalillaan. Kajaanin Hakan pelaajat yrittivät taistella takaisin peliin, mutta Ajaxin puolustus ja maalivahti olivat vahvoja.

65 minuutilla Alexander Kogelnig viimeisteli ottelun loppulukemat 0–4:ään Ajaxin hyväksi. Tämä maali sinetöi Ajaxin vakuuttavan esityksen ja varmisti heille täydet kolme pistettä ottelusta.

Ajax osoitti vahvuutensa kentällä näyttävällä esityksellä, kun he päihittivät Kajaanin Hakan 0–4. Vaikka Kajaanin Haka tarjosi vastusta, Ajaxin tehokkuus maalipaikoissa teki eron. Seuraavaksi Ajaxilla on edessään ottelu Sarkkirannassa sunnuntaina 19.5. klo 16, missä he pyrkivät jatkamaan voittojen tiellä.