5
TOU
19.00
P14 (2010), P14 Ykkönen

Ajax YJ - OLS/2  4 - 8

Kempele, Linnakankaan TN

Otteluraportti: Ajax vs. OLS - P14 Ykkönen

Ajax ja OLS mittelivät voimiaan Linnakankaan tekonurmella P14 Ykkönen sarjan avausottelussa. Ottelu tarjosi katsojille viihdyttävää jalkapalloa, jossa nähtiin maalijuhla ja jännittäviä käänteitä.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin viiden minuutin pelin jälkeen, kun OLS:n Jasper Kemppainen onnistui viimeistelemään pallon verkkoon. Ajax vastasi kuitenkin nopeasti ja näyttävästi, kun Niilo Mänty iski neljä peräkkäistä maalia minuuteilla 10, 12, 13 ja 19. Ajaxin hyökkäyspeli oli vakuuttavaa, ja se siirtyi selkeään johtoon.

Toisella puoliajalla OLS osoitti kuitenkin lujuutensa ja aloitti vahvan nousun kohti voittoa. Topias Halonen osui maalipuiden väliin ajassa 63 minuuttia, ja tämän jälkeen OLS:n hyökkäyspeli pääsi vyörymään voimalla. Eelis Laru, Akseli Määttä ja Jasper Kemppainen onnistuivat kaikki maalinteossa, kääntäen ottelun kulun OLS:n eduksi.

Vaikka Ajax yritti vastata takaisin, OLS oli lopulta liian vahva vastus. Jasperi Kemppaisen kolme maalia minuuteilla 68, 71 ja 75 sinetöi lopullisen voiton OLS:lle.

OLS:n vahva toinen puoliaika ja tehokas hyökkäyspeli osoittautuivat ratkaiseviksi tekijöiksi ottelun lopputuloksen kannalta. Vaikka Ajax näytti vahvuutensa ensimmäisellä puoliajalla, se ei kyennyt vastaamaan OLS:n toisen puoliajan vahvaan nousuun. OLS juhli ansaittua voittoa avausottelussa.

P14 ykkösen seuraava peli Ajaxin joukkueella sunnuntaina 12.5. kun joukkuen matkustaa KajHa:n vieraaksi Kajaaniin



Ajax-Sarkkiranta ry

Y-tunnus: 2121373-4

Kurikkahaantie 7, 90440 Kempele

p. 050 3219980

toimisto(at)ajaxsarkkiranta.fi


- REILU PELI, REILU KAVERI -