Sinikeltainen viima puhalsi ORA:lla - OLS putsasi palkintopöydän Tammiturnauksessa
Ajax-Sarkkiranta ryJulkaistu: 29.01.2024 11.39

Sinikeltainen viima puhalsi ORA:lla - OLS putsasi palkintopöydän Tammiturnauksessa

12-vuotiaiden poikien Tammiturnaus pelattiin viikonloppuna. Ojan Rauta Areenan suojiin kokoontui 28 joukkuetta pelaamaan kolmessa eri sarjassa - Kilpa 1:ssä, Kilpa 2:ssa ja Haasteessa. Kaukaisimmat vieraat olivat Joensuun, Seinäjoen ja Lapuan suunnilta, mutta paikallisten joukkueiden lisäksi turnauksessa oli mukana osallistujia myös Kokkolasta, Kuopiosta, Raahesta ja Rovaniemeltä.

OLS oli tyly vieras ja vei voittopokaalin kaikissa kolmessa sarjassa. Kilpa 1:n finaalissa se kaatoi Lapuan Virkiän maalein 2-1. Joukkueet kohtasivat myös alkulohkossa, jossa OLS oli niin ikään parempi lukemin 5-1. OLS:n pelaaman alkulohkon voitto ratkesi keskinäisten otteluiden perusteella, kun sen, Virkiän ja HauPa:n pelaamat pelit menivät ristiin. Välierät oteltiin derbyhengessä - OLS kaatoi Herculeksen 3-1 ja Virkiä löi SJK:n rangaistuspotkukilpailun päätteeksi.

OLS:n parhaimman suorituksen teki Kilpa 2:ssa pelannut joukkue, joka ei suostunut häviämään kertaakaan. Ensin se voitti alkulohkonsa puhtaalla pelillä. Sen jälkeen Virkiä joutui taipumaan välierissä maalein 0-2. Loppuottelussa OLS voitti SJK:n lukemin 3-0. Finaalijoukkueet olivat samassa alkulohkossa, jonka ottelussa OLS oli parempi 2-0.

OLS aloitti Haastesarjan tasapelillä Tervarit-juniorien kanssa. Sen jälkeen joukkue marssi voitosta voittoon. Alkulohkon jälkeen se vei puolivälierän OTP:tä vastaan peräti 13-0 ja välierän GBK:ta vastaan 4-0. Finaalissa OLS kohtasi Ajax-Sarkkirannan. Ajax piinasi OLS:aa pitkään, mutta lopulta oululaiset veivät voiton lukemin 2-1.

Hercules (Kilpa 1), Virkiä (Kilpa 2) ja GBK (Haaste) sijoittuivat sarjoissaan pronssimitaleille.

Ajax-Sarkkiranta kiittää kaikkia osallistujia hyvin sujuneesta turnauksesta!

Kilpa 1 -sarjan voittanut OLS:n joukkue.

Kilpa 2 -sarjan voittanut ryhmä.

Haastesarjan mestarijoukkueen pelaajat.

Valokuvat: Kari Väre

Ajax-Sarkkiranta ry

Y-tunnus: 2121373-4

Kurikkahaantie 7, 90440 Kempele

p. 050 3219980

toimisto(at)ajaxsarkkiranta.fi


- REILU PELI, REILU KAVERI -