Ajax ja tilAika kumppanuussopimukseen - Tervetuloa Syysloman Tehotreeneihin!
Ajax-Sarkkiranta ryJulkaistu: 13.09.2024 13.42

Ajax ja tilAika kumppanuussopimukseen - Tervetuloa Syysloman Tehotreeneihin!

Ajax-Sarkkiranta ja tilAika ovat tehneet kumppanuussopimuksen! Yhteistyön ensimmäinen askel on Syysloman Tehotreenit, jossa tilAika-valmentajat tarjoavat Ajaxin pelaajille mahdollisuuden laadukkaaseen lisäharjoitteluun huippuammattilaisten johdolla.

Ajax-Sarkkirannan valmennuspäällikön tehtävissä elokuussa aloittanut Ville Rautio myhäilee tyytyväisenä:

"TilAika-konsepti on hyvä tapa pelaajille saada laadukasta lisäharjoitusta joukkuetreenin oheen ja täydentää hyvin verkostoamme. Innokkaimmat pelurit asuvat kentillä ja tehotreenit lisäävät mukavasti suunnitelmallisia harjoitustunteja. Syysloman tehotreeneillä potkaistaan homma käyntiin, tässä on oiva tilaisuus saada ohjattua futista joukkuetreenien ollessa tauolla."

Varsinkin Oulun seudun jalkapallokansalle pelaajana ja valmentajana tuttu tilAika-valmentaja Antti Pehkonen toteaa innostuneena seuraavaa:

"Uudet yhteistyökuviot ovat aina hieno ja innostava mahdollisuus . Olemme toimineet aikaisemmin Etelä-Suomen alueella ja nyt on tarkoitus käynnistää toimintoja Pohjois-Suomessa. Ajax-Sarkkirannan kautta on mahtava aloittaa, koska toimihenkilöt ovat tuttuja, seuralla on hienot olosuhteet ja jämäkkä toimintakulttuuri, joka mahdollistaa sujuvan tapahtumien järjestämisen. Ajax on myös tietyllä tapaa erityinen seura, koska olen toiminut itsekin seurassa hetken aikaa 6-vuotiaiden joukkueen vastuuvalmentajana, kun oma poika aloitti jalkapallon. Uskon, että tästä tulee hieno kokonaisuus ja varmasti saamme tuotua Ajaxin valmentajille tarvittavaa lisämaustetta harjoitusten vetämiseen ja pelaajille laatuharjoitteiden kautta pieniä ja isoja hoksauksia jalkapallon pelaamisen yksityiskohdista."

Syysloman Tehotreenit 21.-23.10.2024

  • Kenelle? 2012-2015 synt. tytöt ja pojat
  • Missä? Kempeleareena, Pelaajapolku 3, Kempele
  • Milloin? Jokaisena treenipäivänä, ma-ke, yksi 1,5h jalkapalloharjoitus - 2014-2015 syntyneet klo 10.00-11:30 ja 2012-2013 syntyneet klo 11:30-13:00.
  • Mitä? Jokaiselle päivälle oma, tarkasti suunniteltu ohjelma teknistaktiseen osaamiseen ja havainnoinnin kehittämiseen liittyen.Pelaajat jaetaan ikäluokittain treeniryhmiin
  • Hinta? 90€ (sis. 3 harjoitusta ikäluokittain)
  • Lisätiedot: Antti Pehkonen, pohjois-pohjanmaa@tilaika.fi, p. 0447518771

Ilmoittaudu mukaan!

2012-2013 synt.

2014-2015 synt.

Mikä tilAika?

tilAika -palvelukokonaisuus on yksinkertainen eli tilAika järjestää jalkapallon valmentajakoulutusta, pienryhmävalmennusta ja leiritapahtumia. Lisäksi käynnissä on myös muutamia seurojen valmennuslinjojen sparrauksia, ja tavoitteena on aloittaa myös pelipaikkakohtaista valmennusta.

tilAika on tehnyt laajalla rintamalla asioita nyt vajaan vuoden verran pääsääntöisesti Etelä-Suomessa, ja palaute pienryhmävalmennuksesta on ollut positiivista. Pienpelien kautta harjoiteltaessa pelissä ilmenevien asioiden tunnistamista ja niihin liittyviä valintoja, pelaajat kehittyvät nopeasti ja nauttivat täsmäharjoitteista. Samalla harjoitusten intensiteetti pysyy sillä tasolla, mitä se on pelitilanteissakin. Toiminnan peruslähtökohta on aina laatulupaus eli kausi- ja jaksosuunnitelmien harjoitteissa on teema ja progressio. tilAika-valmentajat ovat kokeneita jalkapallon ammattilaisia, jotka tietävät, miten asioita pitää tehdä, jotta pelaajakehitys on optimaalista. Ennen kaikkea he osaavat motivoida pelaajia ja antaa täsmällistä palautetta harjoiteltavasta asiasta.

”Meillä on tosiaan vahvat valmennusosaamisen aluetiimit tilAika Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla, Satakunnassa ja nyt iloksemme myös Pohjois-Pohjanmaalla,” kertoo tilAika Oy:n toimitusjohtaja Jari Karjalainen toiminnan laajentumisesta. ”Valmentajamme ovat kokeneita ja koulutettuja lasten – ja nuorten valmennukseen erikoistuneita osaajia, ja toki tiimissämme on mukana aikuismaailman nimekkäitä osaajia tuomaan vahvaa tietotaitoa 11v11-pelin valmentamiseen”, iloitsee Karjalainen valmennusosaamisen palvelutasosta kaiken ikäisille pelaajille ja heidän valmentajilleen.

Yhteistyöseuroja on jo pitkälti toistakymmentä. Jokaisen seuran kanssa valmennuksen kehitystehtävien suunnittelu tapahtuu yhdessä. Palvelu kattaa kaikki valmennuksen osa-alueet ammattilaisten ja muiden eri alojen yhteistyössä toimivien asiantuntijoiden kautta. Seurasisältöjen rakentamisen lisäksi yhteistyöhön kuuluu kehitystoimenpiteiden jalkauttamisen tukeminen koulutusten ja harjoitusten seuraamisen kautta.

Jalkapalloleirien järjestäminen on tilAikassa keskeisessä roolissa valmentaja- ja pelaajakehityksessä. Pelin opettamisen teemaleirien lisäksi tilAika on järjestänyt mm. A-maajoukkuelegendan Antti Niemen kanssa maalivahti- ja maalintekoleirejä sekä päävalmentaja Markku "Rive" Kanervan kanssa peruspelaamisen ja pelipaikkakohtaisen valmennuksen leirin. ”Lokakuussa aloitamme yhteistyön naisten maajoukkueen päävalmentajan Marko Salorannan kanssa järjestämällä hyökkäämisen havainnoinnin ja teknistaktisen osaamisen tyttöfutisleirin Raisiossa, ja hänen kanssaan on suunnitelmat edenneet jatkoa ajatellen myös muiden tapahtumien osalta”, iloitsee Karjalainen suunnitelmista tyttöfutiksen tukemisessa ja kehittämisessä.

Ajax-Sarkkiranta ry "Reilu peli, reilu kaveri"


Ajax-Sarkkiranta ry

Y-tunnus: 2121373-4

Kurikkahaantie 7, 90440 Kempele

p. 050 3219980

toimisto(at)ajaxsarkkiranta.fi


- REILU PELI, REILU KAVERI -