Ajax-Sarkkiranta on ehdokkaana Pidetään yhdessä pohjoisen lasten ja nuorten puolta -äänestyksessä
Ajax-Sarkkiranta ryJulkaistu: 29.11.2023 10.29

Ajax-Sarkkiranta on ehdokkaana Pidetään yhdessä pohjoisen lasten ja nuorten puolta -äänestyksessä

Ajax-Sarkkiranta on ehdolla Osuuskauppa Arinan järjestämässä Pidetään yhdessä pohjoisen lasten ja nuorten puolta -äänestyksessä. Eniten ääniä saaneet pääsevät jakamaan Arinan 185 000 euron tukipottia, josta puolet on korvamerkitty harrastusyhteisöille sekä toinen puoli hyväntekeväisyys- ja tukijärjestöille.

Mukaan tukihakuun ovat voineet hakea pohjoissuomalaiset lasten ja nuorten liikuntaseurat, harrastusyhdistykset sekä paikalliset avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöt, jotka kohdentavat tukensa lapsille tai nuorille Arinan toimialueella.

Tuki jaetaan eniten ääniä saaneille alueellisuus kuitenkin huomioiden. Näin myös asukasluvultaan pienempien paikkakuntien toimijat saavat mahdollisuuden päästä nauttimaan Arinan tukipotista.

Ehdokkaat ovat jaettu maantieteellisiin äänestysalueisiin. Ajax-Sarkkiranta kuuluu lakeudun kuntien ja Hailuodon muodostamaan jäsenalue 3:een.

Äänioikeus on kaikilla Osuuskauppa Arinan jäsenomistajatalouden jäsenillä, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa asiakasrekisteriin eivätkä ole kieltäneet markkinointipostin lähettämistä. Äänestää voi mitä tahansa seuraa myös oman jäsenalueensa ulkopuolelta.

Äänestys on alkanut ja se päättyy 3.12. Tulos julkistetaan itsenäisyyspäivän jälkeen.

Pidetään Yhdessä Pohjoisen Puolta -äänestykseen voi tutustua tarkemmin Osuuskauppa Arinan kampanjasivulla: https://sydanpohjoissuomelle.fi/sponsorointi/aanes...

Ajax-Sarkkiranta ry

Y-tunnus: 2121373-4

Kurikkahaantie 7, 90440 Kempele

p. 050 3219980

toimisto(at)ajaxsarkkiranta.fi


- REILU PELI, REILU KAVERI -